ÍRJA MEG ÉLMÉNYEIT, TAPASZTALATAIT, ÉSZREVÉTELEIT

INTERAKTÍV VENDÉGKÖNYVÜNKBE!

Hozzászólás
Írja be a képen látható kódot!

 

2016-07-09
Kedves Varga úr! Kellemes egy hetet töltöttünk el Gannán.Csendes,szép hely mind addig míg nem jön egy hangos társaság,ami nem az ön hibája.De a kerékpárok hiánya igen.Köszönjük a lehetőséget és a sok élményt.3-apartmanP.H.P.J.

2016-04-24
Kedves Vendéglátó !
A kifogott halból lehet halászlevet főzni ? Ill. milyen feltételekkel lehet néhány darabot hazavinni ?
Károly Halászlevet lehet főzni,de hazavinni nem lehet. Nem árulunk halat.

2013-07-16
Kedves Vendéglátó!
Egy nagyon kellemes hosszú hétvégét töltöttünk a 3-as apartmanban, a férjemmel. Kirándultunk Döbröntén és megnéztük a bakonybéli csillagvizsgálót is. A szállással és annak felszerelésével is meg voltunk elégedve. Külön élmény volt a kis tó, ahol több pontyot is fogtunk. A kis zsákfalu kitűnő hely, a csendre és pihenésre vágyóknak. Mindenkinek ajánljuk, akinek hiányzik a nagyvárosi zajban a falusi élet csendje, az emberek kedvessége. Ezeket mind megtalálja Gannán.
K Béla és felesége

2013-06-11
Kedves Vendég ! A telepités egy óra alatt zajlik. Az ujság fotók a bizonyitékok a dátumra. Tisztelettel: Varga József

2013-06-08
)))) nézegetem a telepítésről a képeket , gondolom az újságokkal azért vannak fotózva ,hogy lássák melyik időpontokba vannak telepítve. Csak egy kis szépséghiba csúszott bele a hölgy lába pár képen rajta van ,és gyanús hogy mind az nap készült)))

2013-05-17
Kedves Varga Úr ! Szeretnék gratulálni a gannai vendégházhoz és a meseszép tóhoz. Élőben szebb mint az interneten . Nagyon jól éreztük magunkat. Még idén visszatérünk. Köszönjük az élményeket. Molnárék - Budapestről 2013 05.12.

2012-10-26
Egy hétvégét töltöttem el baráti körömmel itt 2012 szeptemberének végén,nem bántam meg. A ház igényes,modern,a tó gyönyörű,a vendéglátás hibátlan volt.Halat sokat nem fogtunk sajnos(4 ponty és néhány keszeg 2 nap alatt 6 személytől),de a táj és a társaság kárpótolt mindenért.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!

F.István
Budaörs 2012.

2012-08-12
Kedves Varga úr! Köszönjük a szíves fogattatást, a szép környezetet a háza és a tó körül, egy kellemes hetet töltöttünk el ajánlani fogjuk másoknak is. Üdv. a Gavalla család.

2012-07-09
Június első teljes hétvégéjén jártunk a Tornácos vendégházban egy nagyobb társasággal. Zavartalanul élvezhettük a hely adottságait, rendkívül korrekt vendéglátóink jóvoltából.

Köszönjük a lehetőséget, remélem nem utoljára töltöttük itt a találkozónkat.

Czigány Károly
(egy többszörösen visszatérő vendég)

2012-06-15
Tisztelt vendéglátónk, Bár az időjárás nem volt annyira kegyes hozzánk de a körülmények kárpótoltak minket és nagyon jól érzetük magunkat önöknél. 4 csodálatos napot töltöttünk el a Tornácos házban a rend és a tisztaság példátlan volt . Feri úr készséges volt és mindent elmondott,hogy mit merre hol találunk még telefon töltőt is kaptunk tőle kölcsön(köszönjük szépen még egyszer) A tó és a környéke valami mese szép!!halat is fogott a párom amik persze visszanyerték a szabadságukat.Szeretnénk gratulálni ehhez a kis "paradicsomhoz" amit létrehoztak és további sok sikert és egészséget kívánunk.(jövőre is megyünk :-)

Üdv:Andrea&János

Összesen 1449 hozzászólás.

 

következő >>

Webdesign