Apartman árak

  A 150 nm-es szabadidő szoba. Biliárd,cso-csó,kártya asztalok,kis könyvtár,játszósarok és társasjátékok.

Kérjük,ha az ön által kinézett időpont már foglalt ,nézze meg másik  gannai vendégházunk szabad időpontok táblázatát.  A zöld szinű napok még szabadok !!www.meseszepvendeghaz.hu                                         Küldje el nállunk töltött nyaralásáról ,vagy hétvégéjéröl a legjobb fotókat.             A családról,barátokról a tóról,vagy a vendégházról.   A fotókat a vendégház honlapjára feltöltjük.

Kedvcsinálónak egy kemencés ételrecept: Öntöttvas edény aljára tesszük a savanyú káposztát. Erre rétegezzük a füstölt oldalas darabokat és a lángolt kolbász karikákat. Rizst szórunk rá. A tetejére ismét káposztát teszünk. Megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízzel. Lefedve tesszük a forró kemencébe. Ha valaki csipősen szereti a káposzta közé dugjunk szárított csipőspaprikát. Tejföllel is tálalhatjuk. Néhány jó fröccsel öblögessünk.     Jóóóóóóó étvágyat kívánunk! A vendégház kerjében búbos kemencét épittettünk. 


A gazdasági válságra tekintettel, idén a  szállásokat múltévi áron adjuk!

Úgy gondoljuk,hogy a nyaralás,vagy a néhány nap pihenés ne a számolásról,a pénzről szóljon. Az árainkban az alábbi szolgáltatások  vannak :
      1. A horgászatért nem kell fizetni. Nincs napi jegy.  Máshol,min.2500 ft /bot / nap            4. A ping-pong asztal,és sportszerek, biliárd,cso-csó használata ingyenes.           5. A bográcsozáshoz, bográcsot, aprófát adunk.          6. A konyhákban a kávé, tea, füszerek,mosogatószer használata ingyenes.         7. A fürdőszobákban sampon ,szappan,törülköző az árban benne van .    8. Ágynemü felhúzva, csoki a párnán, sör a hűtőben. 

Apartman 2 főre/éjszaka 13 ezer Ft +18év felett  Idegenforgalmi adó/I.F.A./ 350ft/fö/éj. Kettő éjszakás foglalás esetén 7.500 ft/ fő /éj

Pótágyhasználat 15 év alatti gyerek esetén 3000 Ft/éjszaka

     3 év alatt ingyenenes    O.T.P.-  K.H. Szépkártya elfogadó hely vagyunk. Budapesten és Gannán is lehet fizetni !   A foglalót is lehet Szépkártyával fizetni !   

Érkezés napján az apartmanokat du.2 órától 8 óráig lehet elfoglalni.A 8 h után érkezők + ezer ft/ fő dijat fizetnek.  A szállást távozás napján 12 órakór kérjük elhagyni.                               Kutyát lehet hozni !

A TORNÁCOS VENDÉGHÁZ Négy napraforgós minősítésű!!!

 Hivjon, ha van kérdése: 06 70 369 95 59  

Másik  gannai vendégházunk : http://www.meseszepvendeghaz.hu/


Foglalását, üzenetét elküldheti. Akciókról hirlevelünkben értesitjük.

 

E-mail küldés
Név:  
Telefonszám:  
E-mail cím:  

Üzenet:

 
 
Hírlevél:  
   

 

Webdesign