Leirás a házról

A parasztház 1794-ben épült. Középen van a konyha-étkező kb. 12 négyzetméteres. Jobbra van egy 16nm-es szoba fürdőszobával. A fürdőben wc, mosdó, zuhanykabin. Balra van egy 14nm-es szoba  fürdőszobával. A fürdőben: wc, mosdó, zuhanykabin. A szobákban a magyar népi bútorművészet legszebb darabjai restaurálva. Mestergerendás mennyezet eredeti állapotban. A szobák padlózata fából. A ház korszerűsítésekor törekedtünk a természetes anyagok felhasználására. Minden ágy allergiamentes ágyneművel van felhúzva. A konyhában négylapos elektromos tűzhely, sütővel. Rozsdamentes mosogató beépítve a bútorban. Minden főzéshez szükséges eszköz van. Fűszerek, kávé, tea és kisgépek.  A házban központi fűtés van. Meleg víz átfolyós gázbojlerből.

Minden szobában francia ágy van.  Az 1, 3, 4, szobákban BALDAHINOS ágyakat csináltunk.               Minden szoba PÓTÁGYAZHATÓ!
A ház folytatásában építettünk két apartmant lent és kettőt fent. Kettő 25nm-es kettő 20nm-es. Mind a négy szobában fürdőszoba  és minden szobában minikonyha. Felszerelve a szükséges eszközökkel. Rozsdamentes mosogató stb.       Minden szobában régi bútorok, fagerendás mennyezet és fa padlózat. A szobák pótágyazhatók!       Az udvarban parkoló.       A TORNÁCOS VENDÉGHÁZ  Négy napraforgós minősítést kapott.        SZÉP kártyát  elfogadunk.


Hívjon, ha van kérdése : 06 70 369 95 59


 

E-mail küldés
Név:  
Telefonszám:  
E-mail cím:  

Üzenet:

 
 
Hírlevél:  
   

 

Webdesign