Köszöntő

Július2-án haltelepités volt. Fotók facebook oldalunkon.      Már lehet foglalni a tavaszi időpontokat.       GÁZ cirkófűtés.     Ingyenes a horgászat. Nincs napijegy. Máshol 2500 ft/bot/nap      A szállás árában benne van a horgászat.  Foglalás: Tel: 70 369-9559   


 Kedves vendég,ha nyaralásához,vagy hétvégi pihenéséhez,a falusi turizmust választja,köszönjük.    Döntésével a magyar vidék boldogulását segiti .     Foglalás 70 369 9559   Balesetveszély miatt a kerékpárszolgáltatást megszüntettük.
 Gondoskodunk a biztos fogásról.   Azonnali nyaralás .Hét elején mindig van szabad apartmanunk.                Reggel felhiv, délután már horgászik . Folyamatos a haltelepités. Fotók láthatók: a menüpontban.                       Foglalás:70 369 9559 A tavunkon csak a vendégházainkban lakó vendégek  horgászhatnak.        Nincs napijegy,a horgászat ingyenes.                          Máshol min.2500 ft /bot /nap.                 A tóparton: nyugágyak, horgász székek,padok.    A tavon  csónak. A Hazai Turizmus menüpontunkban megtekintheti a Tornácos Vendégházban forgatott filmet.  O.T.P. -K&H  Széchenyi pihenőkártya  elfogadó hely vagyunk !!!   A foglalót is lehet Szépkártyával  fizetni.   Érkezéskor -SÖR A HŰTŐBEN -táblával várjuk vendégeinket. Nincs jobb, mint egy jéghideg  sörrel inditani a hétvégét,vagy a nyaralás első pillanatait./18 év felett 1 db. /fő adunk ajándékba /          Minden szobában 40 csatornás TV .
Mi úgy gondoljuk, a falusi turizmus nem abból áll, hogy átadjuk a kulcsot a vendégnek, esetleg jó sétálást kívánunk. Mi az aktív, kreatív pihenés hívei vagyunk. Gondoskodunk a család minden tagjáról. A gyermekeknek játszósarkot csináltunk a szabadidő teremben, társas és ügyességi játékokkal. Babafürdető kád, etető szék, kiságy, stb. A nagyobbaknak focikapuk. A 2500 nm füves kertben ping-pong asztal, kerti bútorok. A szabadidő teremben igazi billiárd, csocsó, kártya asztal, olvasó sarok. Az egész házban központi fűtés.  A tóparton 1000 tő növényt ültettünk, ebből 100 db rózsa. Horgász székek, padok, 2 db stég, rafting csónak. A tóban annyi hal van, hogy szélcsendes időben a víz tetején számolható az állomány. A napi főzés sem jelent terhet, konyha minden apartmanban felszerelve, fűszerek,segédanyagok bekészítve. Bográcsozáshoz, grillezéshez az összes hozzávalót, bográcsot, aprófát, fűszereket mi adjuk.
Azt szeretnénk, hogy a nálunk töltött hétvége vagy a világtól való,csendes,intim elbújás gondtalan napjai szép emlékké váljanak. Kedves leendő vendég, kérjük válassza a biztos jót.  Bővebb információért hivjon most:06 70 369 95 59 Apartmanok baráti árakon   !

Azonnali nyaralás:  Hét elején mindig van szabad apartmanunk-reggel felhiv-délután már fogja a halakat.    Halgatja a patak csobogását,élvezi a meseszép kert ,és tó látványát,  ha a Tornácosban nincs szabad időpont  a Meseszép Vendégház szabad időpontok menüpontját is javaslom  megnézni. http://www.meseszepvendeghaz.hu/ ez is Gannán van.   Telefonáljon: Foglalás: 70 369 9559


Ingyenes horgászat .

Kérjük nézze meg a szabad időpontok táblázatunkat. Hat apartman,hat lehetőség.  Ha az ön által elképzelt foglalási időpont már foglalt, kérem tekintse meg másik  gannai  vendégházunk szabad időpontjait.  A zöld szinű napok még szabadok.   http://www.meseszepvendeghaz.hu/  

             A két házban 20-25 fős társaságot is tudunk fogadni .  Tréning, családi nap, továbbképzés tartására ,nagy családok ,baráti társaságok találkozására a ház ideális. 150 nm-es szabadidő szoba.  Születésnapi,névnapi bulik . Osztálytalálkozó,vagy csak egy kis dinom-dánom,habzsi-dőzsi. 

OTP SZÉP kártya előlegfizetés lépései :  1. A kártyabirtokos regisztrált felhasználója legyen az OTP SZÉP kártya portálnak.  2. A kártyabirtokos lefoglalja a szállás a /ganna23@freemail.hu / cimen, vagy a 06 70 369 9559 telefon számon. 3. Belép az OTP SZÉP portálra és kiválasztja az ELŐLEG FIZETÉS funkciót. 4.Kiválasztja az elfogadó helyet /  Tornácos Vendégház 8597 Ganna Fő u 85  Varga Józsefné /   5. Megadja a fizetendő előleg összegét.   6. A  FIZETÉS gomb megnyomásával az OTP SZÉP kártya portál átirányitja az OTP direkt oldalra, ahol elvégzi a fizetési tranzakciót. Mikor a pénz megérkezik a számlánkra ,visszajelzünk.

  OTP és  K.&H. Szép kártya elfogadóhely : Varga Józsefné Tornácos Vendégház 8597 Ganna Fő u 85       http://www.meseszepvendeghaz.hu/   

Kutyabarát vendégházak !!!!!!!!!!

Hozzánk csak a jókedvet kell hozni!
          Irjon mail-t:   ganna23@freemail.hu  vagy tel:70 369 95 59 

Varga Anna és József

 


  Bővebb információért hivjon most !  Tel:  70 369-95-59                             

4-es apartman 6-os apartman
Mottónk: Mert horgászni kell - a halak nincsenek válságban...... A kertben BÚBOS kemence, samottos tüztérrel. Minden szobában, kemencében készülő ételek szakácskönyv!           Az 1,3,4, szobákban BALDAHINOS ágyak !

 

E-mail küldés
Név:  
Telefonszám:  
E-mail cím:  

Üzenet:

 
 
Hírlevél:  
   

 

Webdesign